Twents Regioteam

Team sponsoring

U sponsort gedurende drie jaar de tassen of presentatiepakken van één van onze regioselecties.

Uw logo is zichtbaar op de website, social media en op het gesponsorde item. Bij alle wedstrijden van het door u gesponsorde team taggen wij uw bedrijf.

Voor meer informatie over bovenstaande sponsorpakketten of als u een ander voorstel heeft, kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie. Klik hier voor onze contactgegevens.

FysioMedics

FysioMedics verzorgt tijdens de Master Class Academy fysiotherapie met focus op blessurepreventie. Blessurepreventie is een van de belangrijkste pijlers. FysioMedics streeft ernaar om zoveel mogelijk sporters en jeugd preventief te begeleiden zodat zij zich fysiek kunnen ontwikkelen en zo lang mogelijk blessurevrij kunnen sporten.
De groeispurt verhoogt de kans op blessures en heeft invloed op de prestaties. Voor de sporter en tevens voor trainers is het van belang om de belastbaarheid aan te passen aan de groeispurt. Door lichamelijke metingen uit te voeren krijgen wij een goed beeld van de groeicurve met de daarbij horende risico’s. Dit is voor zowel het kind, de ouders en de trainers/coaches interessant en essentieel om te weten.
Jezelf fysiek ontwikkelen heeft een grote invloed op het dagelijks leven en tijdens het sporten. Naast fysiotherapie gericht op het voorkomen en genezen van blessures biedt FysioMedics ook een optimale voorbereiding op een sportprestatie.

Onze sponsoren

Wij zijn erg blij met onderstaande sponsoren waardoor al erg veel mogelijk is gemaakt.